Anlık Bildirim

Microsoft'tan beklenmeyen hamle: Windows telefonlara yeni özellik geldi

Windows telefonları bir kenara atmakla eleştirilen Microsoft sürpriz bir hamle yaparak Windows Insider programındaki kullanıcılar için Windows 10 Mobile'a yeni bir özellik ekledi.
Microsoft bu sabah hiç beklenmedik bir hamle yaparak, -şirketin mobil platformdan artık vazgeçtiğini düşündüğümüz şu dönemde- Windows 10 Mobile için yeni bir özellik yayınladı. Windows 10 Mobile Insider'ın 15235 numaralı yapısıyla cihazlara ulaşan bu yeni özellik, Continuum'da portre moduna geçiş yapılmasını sağlıyor. Daha önce, Continuum'u monitörünüzün yönüne uyarlamanın bir yolu yoktu ancak yeni portre modu bunu gerçekleştirmenize yardımcı olacak.
Yeni güncelleme, Continuum'u dikey modda kullanmayı mümkün hale getirmiş durumda. Böylece Continuum, dikey olarak konumlandırılmış bir monitörde veya harici ekranda düzgün bir şekilde görünüyor. Özelliği etkinleştirmek için yapmanız gereken tek şey, cihazınızda Ayarlar> Sistem> Ekran bölümüne giderek ekran yönünü dikey (portre) olarak değiştirmek. Microsoft, bunu yaptıktan sonra işletim sisteminin yapılandırmayı hatırlayacağını ve ikinci kez yapmanız gerekmeyeceğini söylüyor. Continuum sayesinde, Windows 10 Mobile telefonunuzu bir TV, monitör veya bilgisayara bağlayarak, uygulamalarınızı daha büyük ekranda kullanabiliyorsunuz.
Özellik şu an için Fast Ring'deki Insider kullanıcıları için mevcut durumda ancak bu yılın sonlarında gün ışığına çıkması beklenen bir sonraki işletim sistemi sürümüyle herkesin kullanımına sunulması bekleniyor. Şirketin önemli bir mobil revizyon üzerinde çalıştığına dair söylentiler var ancak bu konudaki bilgiler çok kısıtlı. Bir sonraki Feature2 kod adlı büyük güncellemenin yayınlanma tarihi bile belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6765 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim