Anlık Bildirim

Microsoft'un yeni cihazı Lumia 640 onaylandı

Microsoft'un yeni cihazı Lumia 640 onaylandı
*Haber görseli temsili olarak kullanılmıştır. 
Microsoft'un daha önce RM-1109 adıyla ortaya çıkan Lumia cihazının Lumia 640 modeli olduğu anlaşıldı. Model numarası Brezilya'da ki telekomünikasyon şirketi Anatel'in cihazı onayladığı belgelerde görüldü.

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen cihazın bir kaç özelliği model numarasıyla birlikte ortaya çıkmıştı. Çift hat takılabilecek telefon ayrıca Dijital TV özelliğiyle spor takipçilerine müsabakaları sunabilecek gibi gözüküyor ancak bu özellik sadece Brezilya için aktif olabilir. Cihazda yer alacak batarya giriş seviyesi Lumia modellere göre kısmen daha yüksek bir değer olan 2500mAh olacak gibi gözüküyor. Ayrıca cihazın düşük fiyatla satışa sunulacağı düşünülüyor.

Microsoft'un Lumia 640 yanında farklı cihazları da bir hafta sonraki etkinlikte tanıtması bekleniyor ancak mobil cihazlar için Windows 10 sürümünün henüz teknik ön izleme aşamasında olması bu cihazların Windows Phone 8.1 ile gelme olasılığını arttırıyor. Muhtemelen cihazlar piyasaya çıktıktan sonra Windows 10 güncellemesi alacaklar.
Güncelleme: nokiapoweruser.com sitesindeki sızıntılara göre cihazda 5 inç 720 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 400 yonga seti, 8.7 MP arka, 0.9 MP ön kamera, kablosuz şarj özelliği ve NFC bulunacak. Ayrıca cihazın fiyatının 275 Dolar seviyesinde olması bekleniyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim