Anlık Bildirim

Moto G5 ortaya çıktı

Motorola’nın giriş seviyesindeki popüler akıllı telefon serisi Moto G, bu yıla yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Sızıntılar yavaş yavaş gündeme düşmeye başladı.

Motorola’nın uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde geliştirdiği Moto G serisi, yeni yılda da boy göstermeye hazırlanıyor. Yeni üyenin donanım özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

En çok ilgi gören seri oldu

Moto G serisi ilk olarak Google çatısı altındayken geliştirilmişti. Şirket Lenovo’ya satıldıktan sonra da seri yoluna devam etti. Motorola’nın en çok satan serisi olması nedeniyle her zaman da destek gördü. Bu yıl Moto G5 olarak yeni seriyi izleyeceğiz.

Giriş seviyesinde tüketicileri karşılayan serinin yeni modelinde 5 inçlik Full HD ekran olduğu görülüyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran ve 14nm süreci ile enerji verimliliği sunan Snapdragon 430 yonga setinin güç verdiği modelde 2GB LPDDR3 RAM tercih edilmiş.

Modelde 32GB arttırılabilir kapasite, Android 7.0 işletim sistemi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2800mAh kapasiteli batarya, 4G LTE desteği şeklinde diğer özellikleri saymak mümkün.

Motorola’nın MWC 2017 fuarında gövde gösterisi yapacağı biliniyor. Yeni Moto X amiral gemi serisi haricinde Moto G serisi de muhtemelen görücüye çıkacaktır. Moto G5 yanında Play veya Plus gibi versiyonların olması da bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3403 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim