Anlık Bildirim

Nokia 2'nin görüntüleri ortaya çıktı

Kısa süre içerisinde resmiyet kazanması beklenen Nokia 2'nin görüntüleri sızdırılmış durumda. Giriş seviyesine hitap eden cihaz sade ve şık bir tasarımla geliyor.
HMD Global yeni nesil Nokia markalı cep telefonları piyasaya sürmeye devam edecek gibi görünüyor. Birkaç ay önce şirketin yıl sonuna kadar piyasaya sürmeyi planladığı 4 ek cihaz bulunduğunu ve bunlardan birinin alt sınıf Nokia 2 Android akıllı telefon olduğunu duymuştuk.
Şimdi ise güvenilir sızıntılarıyla tanınan Evan Blass'ın gönderdiği bir tweet sayesinde yaklaşan Nokia 2'nin görüntüleri internete sızmış durumda. Açıkçası akıllı telefon son derece standart bir tasarıma sahip görünüyor ancak oldukça sade ve şık durduğunu belirtmek gerek. Dolayısıyla giriş seviyesi bir cihazda bunu kusur olarak görmek haksızlık olur.

Snapdragon 212 ve 1GB RAM

Ne yazık ki Blass tarafından yayınlanan tweet sadece cihazın render görüntülerini içeriyor. Teknik özellikleri konusunda bilgi yok. Ancak cihaz birkaç ay önce Geekbench testinde görünmüştü. Buna dayanarak Nokia 2'nin Qualcomm Snapdragon 212 yonga seti ve 1GB RAM'le güçlendirileceğini söyleyebiliriz.
Telefonun resmi olarak ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı ancak sızdırılan görseller cihazın hazır durumda olduğunu ortaya koymuş durumda. Bu nedenle lansman tarihinin çok yakın olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4051 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim