Anlık Bildirim

Nokia 7.1 duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı

HDR 10 destekli ekranı ve anlık olarak bulanıklık uygulayabilen çift arka kamerası ile Nokia 7.1 çok konuşulacak. Nokia 7.1 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Akıllı telefon pazarındaki yolculuğuna devam eden HMD Global, Nokia markasına iddialı ürünler eklemeyi sürdürüyor. Android One programı kapsamında Çin’de tanıtılan Nokia 7.1 orta seviye segmentte dikkat çekici özelliklerle geliyor.

Nokia 7.1 özellikleri ve fiyatı

5.84 inçlik bir ekrana sahip olan model 2160x1080 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran dış ortam aydınlığına göre tonları otomatik olarak kalibre edebiliyor. HDR10 desteği sınıfında önemli bir avantaj. Ayrıca anlık olarak tüm içeriklerde SDR kalitesi HDR kalitesine dönüştürülebiliyor.

Çentik tasarımı ve ince çerçeveler sayesinde kompakt bir yapıya sahip olan telefon metal çerçeve ile cam kaplama kombinasyonunu kullanmış. Arka kapak ayna tarzında yansıtmaya sahip. Ayrıca Gorilla Glass 3 ile ekran korunmuş.

Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alan modele 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB depolama seçenekleri eşlik ediyor. USB Tip-C bağlantısının yanında 3.5mm kulaklık girişi de korunuyor. 3060mAh kapasiteli batarya 30 dakikada yüzde 50 dolum seviyesine ulaşıyor.

Arka tarafta 12MP çözünürlüğünde RGB ve 5MP çözünürlüğünde monokrom sensör kullanılmış. Derinlik algılayabilen kombinasyon gerçek zamanlı bulanıklık efekti uygulayabiliyor. 8MP çözünürlüğünde ön kamera ise anlık olarak filtre ve maske efektleri uygulayabiliyor. Yine Bothies ile hem ön hem de arka kamera aynı anda fotoğraf çekebiliyor. Nokia 7.1 için 349$ fiyat etiketi açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17023 kez okundu.
30 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 7.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim