Anlık Bildirim

Nokia 8 için Android Pie Beta güncellemesi yayınlandı

Uzun bir bekleyişin ardından HMD Global geçen sene piyasaya sürdüğü Nokia 8 amiral gemisi için Android Pie beta güncellemesini yayınladı. Beklenen müjde şirket yöneticisi Juho Sarvikas'tan geldi.
HMD Global bazı akıllı telefonları için Android 9 Pie güncellemesini yayınlama konusunda şimdiye kadar iyi bir iş çıkardı. Ancak geçen sene piyasaya sürülen Nokia 8 amiral gemisi güncellemeyi henüz almış değil. HMD Global artık resmi olarak Nokia 8 Android Pie beta sürümünü yayınladığı için telefon yakında yeni sürüme kavuşacak.
Nokia 8 için Android Pie güncellemesinin beta olarak başlatılması halka açık sürümünün çok yakında yayınlanacağını gösteriyor. Güncelleme beta olarak bugün itibariyle kullanıma sunuldu. HMD Global’in üst düzey yöneticisi Juho Sarvikas, sosyal medya hesabı aracılığı ile Android 9 Pie güncellemesini beta olarak yayınlamaya başladıklarını doğruladı.

Beta Labs aracılığı ile yüklenebiliyor

Beta sürümü denemek isteyenlerin Beta Labs aracılığıyla bunu yapabileceklerini belirtelim. Nokia 8 sahipleri buraya tıklayarak ekrana getirecekleri sayfa üzerinden beta programına kayıt olabiliyorlar.
Programa kabul edildikten sonra ise Android Pie beta sürümü akıllı telefonlarına normal bir yazılım güncellemesi gibi OTA yoluyla gönderilecektir. Şirket Nokia 8 Android Pie güncellemesini ne zaman genel kullanıma sunacağını ise açıklamadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim