Anlık Bildirim

Nokia 9, Android Oreo, 5.5 inç ekran ve 128 GB depolama alanı ile geliyor

Nokia 9'un ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) veritabanında görünmesiyle birlikte cihazın teknik özellikleri de açığa çıktı. İşte Android Oreo ve 5.5 ekranla gelecek amiral gemisinin detayları...
HMD Global'in merakla beklenen Nokia 9 amiral gemisinin ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) veritabanında görünmesi, cihazın teknik özelliklerinin açığa çıkmasına neden oldu. FCC dokümantasyonuna göre akıllı telefonda LG Display tarafından üretilen 5.5 inçlik bir OLED ekran yer alacak.
Nokia 9'da 2018'in en önemli amiral gemilerinde göreceğimiz yeni Snapdragon 845 yonga seti kullanılmayacak. Bunun yerine telefon Snapdragon 835'ten güç alacak. Öte yandan cihazın 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağını söyleyelim ancak büyük olasılıkla 64 GB'lık bir versiyon da gelecek.

Android Oreo işletim sistemiyle çalışacak

Kamera tarafında ise 13MP ve 12MP sensörlü çift arka kameraya, 5MP'lik selfie kamerasının eşlik ettiğini görüyoruz. Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çalışan telefonda hızlı şarj desteği ve 3250 mAh pil de olacak.
HMD Global'in 19 Ocak 2018 tarihinde Çin'de bir basın etkinliği düzenleyerek Nokia 9'u ve birkaç yeni Android cihazını tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim