Anlık Bildirim

Nokia’nın telefonları çok yakında satışa sunuluyor

HMD Global, Nokia, 6, Nokia 5 ve Nokia 3 modellerinin çıkışı için önemli bir paylaşımda bulundu. Telefonlar çok yakında 120 ülkede eş zamanlı olarak satışa sunulacak. İşte detaylar:

Nokia’nın telefonları çok yakında satışa sunuluyor Tam Boyutta Gör

2017 yılının mobil dünya adına en heyecan verici gelişmelerinden bir tanesi de HMD Global’in Nokia markasıyla ilk Android’li akıllı telefonlarını tanıtması ve işaret fişeğini yakması olmuştu. Nokia 3310 ile birlikte Mobil World Cogress kapsamında Barcelona’da tanıtılan akıllı telefonlar artık tüketicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Buna göre tüm telefonlar eş zamanlı olarak dünya genelinde 120 ülkede satışa sunulacak. Ülkemize de kısa bir süre içinde gelecek olan ürünler, Nisan – Haziran dönemi içerisinde satış noktalarında yer almaya başlayacak. Genel tüketici algısı içinde satın alınabilir bir fiyat bandında konumlanacağı hemen her fırsatta söylenen telefonların yüksek malzeme kalitesine vurgu yapılsa da donanımsal olarak konumlanacak fiyat seviyesinde ülkemizde ne kadar vurucu etki yapacağı da büyük merak konusu.

Nokia 6 için Snapdragon 430 işlemci, 5.5inç Full HD ekran, 4GB RAM, 64GB dahili depolama, alüminyum kasa, Andoid 7.1.1 Nougat işletim sistemi, Nokia 5 içinse 5.2inç 720p ekran, 2GB RAM, 16GB depolama alanı gibi özellikler sıralanıyor. Nokia 3 ve 5 hakkında detaylara buradan, Nokia 6’ya ise buradan ulaşabilirsiniz.

Nokia 3310 İncelemesi:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5844 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, hmd global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim