Anlık Bildirim

Nokia’nın unutulmaz N serisi Snapdragon 600 ile geri gelebilir

Çinli bir haber sitesinin bildirdiğine göre Nokia, bir dönemin en mükemmel serilerinden olan N serisini Snapdragon 600 işlemci ile yenileyecek ve yeniden satışa sunacak.

 

Nokia’nın unutulmaz N serisi Snapdragon 600 ile geri gelebilir Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlar ortaya çıkmadan önce telefon sektörünü domine eden Nokia, yanlış yatırımlar ve yönlendirmelerden ötürü kendinden bekleneni ortaya koyamadı. Bunu düzeltmek adına yeni yatırımlar, yeni anlaşmalar yapan Finlandiya merkezli şirket, bir Çinli haber sitesinin söylediğine göre unutulmaz N serisini yeniden piyasaya sürecek.

Haber sitesinin iddiasına göre Nokia, N serisini günümüze uygun bir şekilde geliştirecek ve orta seviye bir cihaz olarak yeniden satışa sunacak. Paylaşılan haberde yer alan bilgilere göre MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak olan yenilenmiş N serisi, Snapdragon 600 işlemciden güç alacak.

Yenilenmiş N serisine ait olan fotoğraf:

Microsoft ile olan anlaşmasının bitmesinden sonra yeniden yükselebilmek için HMD global ile masaya oturan Nokia, geçtiğimiz ay satışa sunulan Nokia 6’nın kısa sürede başarılı olması sayesinde güven kazandı. Bu nedenle şirket, 27 Şubat ve 2 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliğinde gerçekten de N serisini geri getirebilir.

Haber sitesinin iddiasına göre Nokia, yeni N serisinden ilk etapta 500.000 adet üretecek. Satışların iyi gitmesi durumunda HMD, Nokia 6’da olduğu gibi yeni cihazlar üretecek. Haber, Nokia’nın MWC 2017 etkinliğinde “Nokia P1” isimli amiral gemisi modelinin de tanıtılacağından bahsediyordu. Nokia P1’in donanım ve tasarım özelliklerine bu linkte bulunan haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6577 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia p1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim