Anlık Bildirim

Nubia oyuncu telefonunu 19 Nisan'da tanıtacağını duyurdu

Nubia, Red Magic olarak lanse ettiği yeni oyun odaklı markası altında çıkaracağı ilk oyuncu telefonunu 19 Nisan'da tanıtacak. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...
ZTE bünyesinde yer alan Nubia geçtiğimiz günlerde Red Magic isimli yeni oyun odaklı telefon ve aksesuar markasını duyurdu. Çinli firmanın önümüzdeki aylarda bir oyuncu akıllı telefonu çıkaracağı bildirilmişti. Bugün şirket yeni oyun markası altında sunulacak ilk oyuncu telefonun lansmanı için 19 Nisan'da bir basın toplantısı düzenleyeceğini resmen açıkladı.
Oyun odaklı akıllı telefonun hava soğutma sistemi ve karbon nano malzeme gibi özelliklerle donatılması bekleniyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM ile güçlendirileceği de gelen haberler arasında. Cihazın geçen yıl piyasaya sürülen Razer Phone gibi 120 Hz tazeleme hızı ve 18:9 görüntü oranına sahip bir ekranla geleceği söyleniyor.

Çin ve Avrupa'da piyasaya sürülecek

Şirket akıllı telefonun prototipini bu yılın başlarında Barcelona'da düzenlenen 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) sergilemişti. Nubia CEO'su Ni Fei, oyuncu telefonlarının aynı anda Çin ve Avrupa'da piyasaya sürüleceğini doğruladı. Nubia oyuncu telefonu ile uluslararası alandaki varlığını genişletmeyi hedefliyor. Önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak telefon Çin ve Avrupa'nın ardından Hindistan pazarında da satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim