Anlık Bildirim

OnePlus 5'in ilk resmi görseli yayınlandı

Çinli OnePlus'ın merakla beklenen yeni amiral gemisine ait ilk resmi görsel yayınlandı. Yayınlanan render OnePlus 5'in tasarımını ortaya koyarken çift kamera teknolojisini de açığa çıkarıyor.
OnePlus, yaklaşan OnePlus 5 amiral gemisini internet üzerinden canlı yayınlanacak bir etkinlikle 20 Haziran'da tanıtacağını resmen duyurdu. Çinli şirketler ayrıca New York da dahil olmak üzere dünya genelinde bazı şehirlerde etkinlikler düzenleyecek.
Lansman tarihinin açıklanmasının ardından OnePlus, Twitter hesabı aracılığıyla bir teaser yayınlayarak OnePlus 5'in ilk resmi görselini paylaştı. Böylece arka kısımdaki çift LED ve çift tonlu flaşa sahip yatay çift kamera teknolojisi de doğrulanmış oldu.
Yayınlanan render, akıllı telefonun mat siyah bir renge sahip olduğunu ortaya koyarken, parmak izi sensörünün arka panelde yer almadığını görüyoruz. Bu da parmak izi tarayıcısının alt çerçevedeki fiziksel Home butonunun içine gömülü olduğu anlamına geliyor.

OnePlus 5, 20 Haziran'da sahneye çıkacak

Render ayrıca cihazın yan tarafında, güç düğmesi veya ses tuşu olabilecek fiziksel bir butonu da gösteriyor. Görselde “Dual Camera. Clearer Photos.” (Çift Kamera. Daha Net Fotoğraflar.) etiketi ön plana çıkarılırken, cihazın 20 Haziran'da tanıtılacağı resmen onaylanmış durumda.
Akıllı telefonun ayrıca dijital görüntüleme şirketi DxO Labs tarafından geliştirilen kamera yazılımıyla birlikte gelmesi bekleniyor. Qualcomm'un en son Snapdragon 835 platformunu çalıştıran cihaz, 8GB RAM ve 5.5 inç Full HD ekrana sahip. Ayrıca yeni telefonun 64GB veya 128GB dahili bellekle sunulacağını ve 3.5mm kulaklık girişiyle geleceğini ekleyelim.
Bunun yanında, telefonun Avrupa'daki satış fiyatı kısa süre önce listelenmiş ve OnePlus 5'in Avrupa'da 550 euro'ya satılabileceği ortaya çıkmıştı. Cihazın ABD fiyatı ise 617$ seviyelerinde olacak. Ancak bu bilgilerin ne kadar doğru olduğunu görmek için biraz beklememiz gerekecek. OnePlus 5'in resmi lansmanı yapıldıktan kısa bir süre sonra 22 Haziran'da satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6064 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim