Anlık Bildirim

OnePlus 6'nın kamerası iPhone X, Galaxy S9 ve Pixel 2'den iyi mi olacak?

OnePlus, yaklaşan amiral gemisiyle ilgili tansiyonu yükseltmeye devam ediyor. Çinli şirket bu kez OnePlus 6, Samsung Galaxy S9, iPhone X ve Google Pixel 2 ile çekilen bir kaç fotoğraf yayınlandı.
Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, 16 Mayıs 2018'de tanıtacağı OnePlus 6 amiral gemisi ile ilgili beklentileri yükseltmeye devame ediyor. Şirketin resmi Twitter hesabı aracılığıyla OnePlus 6, Samsung Galaxy S9, iPhone X ve Google Pixel 2 ile çekilen bir kaç fotoğraf yayınlandı.
Takipçilerinden, hangi fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini eşleştirmelerini isteyen OnePlus’ın amacı belli ki, kendi kamera donanımıyla piyasadaki mevcut en iyi akıllı telefonların donanımı arasında doğrudan bir kıyaslama yapmak.
Şüphesiz ki fotoğraflar oldukça güzel görünüyor ve hangi fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini anlayamıyoruz. Ancak dış mekanda ve ideal aydınlık koşullarında çekildiklerini göz önünde bulundurmak gerek.

Düşük ışık koşullarında nasıl performans gösterecek?

Şirketin paylaştığı Tweet, OnePlus 6’nın kamerasının düşük ışık koşullarında veya kapalı mekanlarda nasıl bir performans göstereceği konusunda herhangi bir fikir vermiyor.
OnePlus 6'nın bazı teknik özellikleri şirket CEO'su Pete Lau tarafından doğrulanmış durumda. Akıllı telefon Snapdragon 845, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile gelecek. Lau ayrıca OnePlus 6'nın çentikli bir ekrana sahip olacağını da daha önce onaylamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim