Anlık Bildirim

Oppo F7, çentikli tasarım ve 25 MP ön kamerayla geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, selfie uzmanı telefonlarının arasına bir yenisini ekliyor. Şirket iPhone X tasarımlı ve yapay zeka özellikleri sunan Oppo F7 ile ilgili bazı detaylar paylaştı.
Oppo, Selfie Uzmanı serisinin en son modeli olması beklenen F7'nin detaylarını paylaştı. F5 modelinin üzerine inşa edilen yeni akıllı telefon "AI Beauty" teknolojisinin ikinci nesliye donatılmış durumda. 25 megapiksellik ön kamera ile AI (yapay zeka) ve HDR teknolojilerini bir araya getiren bu teknoloji sayesinde inanılmaz derecede yüksek detaylara sahip fotoğraflar çekmek mümkün.
AI Beauty 2.0 teknolojisi, selfie kamerasını kullanan herkesin yüz özelliklerini tanımayarak güzelleştirmeyi vadettiği için çekimler herkes için farklı sonuçlar veriyor. F7 bu değişiklikleri grup fotoğrafındaki herkes için bile gerçekleştirebilecek.

Çentik geleneğini sürdürüyor

Akıllı telefon ayrıca artırılmış gerçeklik (AR) çıkartmaları da sunacak ancak Oppo bu konu hakkında net bir bilgi vermedi. Muhtemelen iPhone X'un Animoji ve Samsung Galaxy S9'un AR Emoji'sine benzer bir deneyim sunacak.
F7'nin odak noktası, yüzde 89.08'lik ekrana gövde oranı ve 19:9 görüntü oranı sunan 6.2 inç FHD+ ekranı olarak öne çıkıyor. Yani telefonun ön yüzü neredeyse tamamen ekranla kaplı durumda. Tam ekran tasarımına rağmen F7'nin avucunuzun içine sığacak kadar küçük bir yapıda olduğunu belirtelim. Ön kamera ve sensörler ise orta kısımdaki çentiğin içine yerleştirilmiş.
Şirket Oppo F7 modelini 26 Mart tarihinde Hindistan'da düzenlenecek bir etkinlikte lanse edecek. Akıllı telefonun küresel pazara sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim