Anlık Bildirim

Oppo'nun %93.8 ekran-gövde oranına sahip telefonu Find X videoda göründü

Çin ulusal kanalı CCTV1'de Oppo'nun yarın resmen tanıtacağı Find X'in kısa bir tanıtım filmi yayınlandı. Çentiksiz ve çerçevesiz akıllı telefon %93.8 ekran-gövde oranı ile gelecek.
Oppo Find X, 19 Haziran'da Paris'te resmi olarak tanıtılacak. Yani %93.8 ekran-gövde oranına sahip olduğu öne sürülen çentiksiz telefonla tanışmamıza sadece bir gün kaldı. Son günlerde çok fazla sayıda söylentileri dolaşan cihazı bu kez bütünüyle gösteren bir video ortaya çıktı. Yayınlanan tanıtım filmindeki akıllı telefonun Find X olduğunu görüyoruz.
Merak uyandıran video 2018 FIFA Dünya Kupası yayın akışı sırasında Çin ulusal kanalı CCTV1'de gösterildi. Ayrıca şirket cihazın %93.8 ekran-gövde oranı ile geleceğini vurgulayan bir poster yayınladı. Görseldeki cihaz gerçekten de çentiksiz ve çerçevesiz bir telefonun geleceğini gösteriyor.
Ancak bildiğiniz gibi Lenovo Z5 ile de aynı beklentilere sahip olmuş fakat daha sonra hayal kırıklığına uğramıştık. Dolayısıyla lansmandan önce çok fazla ümitlenmemek gerek. Bununla birlikte Oppo ve Vivo'nun sektörde ilklere imza atma yolunda emin adımlarla ilerleyen iki Çinli şirket olduğunu da unutmamak lazım. Bu nedenle Oppo'nun elinden çıkan Find X'in böyle fütüristik bir tasarımla gelmesi kimseyi şaşırtmamalı.

Ekrandan parmak izi okuyabilir

İnternete sızan Oppo Find X görsellerinde parmak izi tarayıcısı görememiştik. Bu da cihazın Vivo X21 gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelebileceğini gösteriyor. Önceki raporlara göre Oppo Find X, 2340x1080 piksel çözünürlükte 6.4 inç ekrana sahip olacak.
Akıllı telefon gücünü ise 8 GB RAM'in eşlik ettiği Snapdragon 845 yonga setinden alacak. 128 GB dahili depolama alını ile gelecek amiral gemisinin 3.730 mAh kapasiteli bir pil içermesi bekleniyor. Oppo Find X'in resmen tanıtılmasına saatler kaldı. Akıllı telefonla ilgili tüm detayları yarın hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12015 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim