Anlık Bildirim

Pixel 3 serisi de çentikten nasibini alıyor

Google’ın sonbahar aylarında piyasaya sürmeye hazırlandığı Pixel 3 akıllı telefon serisinde de çentik trendi başlıyor. Pixel 3 XL modelinde çentik tasarımı ile agresif bir ekran kasa oranı var.

2018 yılının en önemli trendlerinden birisi haline gelen çentikli ekran trendine Google da katılıyor. Android P sürümünde çentik için gerekli optimizasyonları yapan firma şimdi telefonlarında yer vermeye hazırlanıyor.

Google Pixel 3 özellikleri

Google Pixel 3 serisine ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel en azından büyük üyede çentik yer alacağını gösteriyor. İnce çerçeveli tasarımı benimseyen Google bununla birlikte biraz daha farklı işler yapmış.

Pixel 3 modeline bakacak olursak alt ve üst çerçevelerin biraz daha inceltilmeye çalışıldığını görüyoruz. Yer kaplıyor olmasına rağmen hoparlör olduğu tahmin edilen yuvalardan vazgeçilmemiş. Bunlar daha iyi konumlandırılsa belki çerçeveler biraz daha incelebilirdi.

Pixel 3 XL modelinde ise çentik tasarımı ile çok daha agresif bir görünüm elde edildiğini görüyoruz. Hoparlör olduğu tahmin edilen iki yuva yine burada da yerini koruyor. Pixel 3 XL modelinin ekran-kasa oranının Pixel 3 modeline göre daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Snapdragon 845 yonga seti, yapay zekâ teknolojileri, 6GB RAM, çift kamera kombinasyonu gibi özelliklere sahip olması beklenen Pixel 3 serisi için muhtemel tanıtım tarihi sonbahar ayları.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3387 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google pixel 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim