Anlık Bildirim

Qualcomm, CES 2017'de Snapdragon 835 hakkında daha fazla ayrıntı sunacak

Snapdragon 835 yonga seti resmen tanıtıldı ancak özellikleri hakkında bilgi sahibi olamadık. Qualcomm, CES 2017 fuarında Snapdragon 835'e odaklanacağını ve daha fazla bilgi vereceğini açıkladı.
Samsung ve Qualcomm, 10nm FinFET teknolojisiyle üretilen Snapdragon 835 yonga setini resmen tanıttı, ancak yetenekleri hakkında pek fazla detay vermedi. Galaxy S8'in güçlü CPU'ya sahip olan ilk akıllı telefonlar arasında olması bekleniyor ancak yonga setinin ne zaman ticari kullanım için hazır olacağı henüz belli değil.
Samsung başkan yardımcısı Jong Shik Yoon, "Qualcomm Technologies ile 10nm FinFET teknolojisini kullanarak Snapdragon 835 üretiminde yakından çalışma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Qualcomm tarafından sunulan zaman çizelgesine göre Snapdragon 835 yonga setinin zaten üretime girmiş olması ve 2017 yılının ilk yarısında ticari cihazlarda kullanılmaya başlanması gerekiyor.
Hem Samsung hem de Qualcomm, Snapdragon 835'in 100 nm'den daha küçük nanomalzemeler, moleküller ve atomlardan oluştuğunu doğruladı. Ayrıca, Samsung'un yeni 10nm FinFET süreci, önceki Snapdragon CPU'lara göre %27'lik bir performans artışı, %40'a varan daha az güç tüketiminin yanında alan verimliliğinde %30'a kadar artış sağlayabilecek.
Qualcomm, twitter üzerinden paylaştığı bir görselle birlikte yeni yonga setinine "CES 2017"de odaklanacağını ve Snapdragon 835 hakkında daha fazla ayrıntıyı bu etkinlikte paylaşacağını açıkladı. Bu nedenle, iki haftadan az bir süre sonra Snapdragon 835'in performansı ve diğer tüm ayrıntılarıyla ilgili daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim