Anlık Bildirim

Qualcomm, Xiaomi Mi 8'in Quick Charge 4.0 desteğiyle geleceğini doğruladı

Resmi olarak 31 Mayıs'ta tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8 ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak Qualcomm, akıllı telefonun Quick Charge 4.0 desteği sunacağını doğruladı.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin 31 Mayıs'ta lansmanını gerçekleştireceği yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi 8 ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu, 3D yüz tanıma, yarı saydam arka kapak ve başlangıç fiyatı gibi detaylara şimdi de bir yenisi eklendi.

Xiaomi Mi 8, 31 Mayıs'ta tanıtılacak

Teknoloji devi Qualcomm, web sitesinde Xiaomi Mi 8'in en yeni hızlı şarj standartı olan Quick Charge 4.0'ı destekleyeceğini duyurdu. Bu gelişme daha önce FCC'nin raporunda belirtilen söz konusu özelliğin, Xiaomi'nin yeni akıllı telefonuna geleceğini de doğrulamış oldu.
Beklentiler Xiaomi Mi 8'in kutusundan Quick Charge 4.0 uyumlu bir şarj cihazı çıkması yönünde olsa da bu konuda henüz netlik kazanmış bir durum yok. Bu yılın en merak edilen amiral gemisi olan Xiaomi Mi 8'in, 31 Mayıs'taki resmi tanıtımından önceki tüm gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5300 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qualcomm, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim