Anlık Bildirim

Qualcomm'un Samsung için Snapdragon 810 yongasetini optimize ettiği belirtiliyor

Qualcomm'un Samsung için Snapdragon 810 yongasetini optimize ettiği belirtiliyor

Bir süredir Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S6'da aşırı ısınma problemleri nedeniyle Snapdragon 810 yongasetinden vazgeçtiği gündemde. Henüz Qualcomm tarafından resmi bir açıklama gelmese de LG böyle bir durumun mevcut olmadığını belirtmişti. Ancak yeni bilgiler Qualcomm'un durumu kabul ettiğini iddia ediyor. 

Gelen bilgilere göre Qualcomm konuyu gündemine aldı ve Snapdragon 810 yongaseti üzerinde çalışmaya başladı. Isınma probleminin nedenini anlamaya çalışan Qualcomm'un yongasetini yeniden tasarladığı belirtiliyor. Qualcomm'un amacı Mart ayına kadar Samsung için bir çözüm geliştirmek. 

Snapdragon şimdiden LG ve Xiaomi'nin yeni amiral gemi modellerinde yerini almaya başladı. Ancak yongasetinin yaygın bir şekilde kabul görebilmesi için Samsung gibi bir teknoloji devine ihtiyaç var zira Samsung durgunluk sürecinde olsa bile Galaxy S serisi amiral gemileri en az 30 milyon satış yapabiliyor. Ayrıca amiral gemi modellerinin satışları genelde ilk birkaç ay zirvede olduğu için Snapdragon 810 yongasetinin Galaxy S6 ilk partilerinde yer almaması büyük bir kayıp olacaktır. 

Konu şimdilik iddia seviyesinde ancak yongasetinin 2GHz saat hızında tutulmuş olması ve LG'nin açıklamaları kafalarda soru işareti uyandırıyor. LG G Flex 2 ve Xiaomi Mi Note Pro modellerinin piyasaya çıkışı ile Snapdragon 810 hakkında daha net bilgiler elde edilecektir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
909 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim