Anlık Bildirim

Razer telefonu 120Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak

Oyun bileşenleri üreticisi Razer’ın akıllı telefon pazarına ilk adımı atacağı modeli yarın resmiyet kazanıyor. Şimdiden telefonun donanım özellikleri belli olmuş durumda.

Razer’ın uzun süredir merakla beklenen akıllı telefonu yarın itibariyle resmiyet kazanıyor. Telefona ait pek çok önemli detay ise internete sızdırılmış durumda. Üç aşağı beş yukarı bizi nelerin beklediğini görebiliyoruz.

Detaylar Ortada 

Modelin dikkat çeken yönlerinden birisi 5.72 inçlik Sharp imzalı IGZO ekran. Ekranda 120Hz tazeleme hızı yer alıyor ve akıcı bir oyun deneyimi vadediyor. Ayrıca ekranda geniş renk gamı da mevcut.

Ön kısımda yer alan çift hoparlör Dolby ATMOS destekli ve THX tarafından sertifikalı bir de amplifikatör bulunuyor. Yani hem görüntü hem de ses açısından Razer vadettiklerini yerine getirecek gibi görünüyor.

Bunun haricinde bir amiral gemisi donanımı ile karşı karşıyayız. Snapdragon 835 yonga seti, 8GB RAM; 64GB depolama kapasitesi, çift arka kamera, daha verimli Quick Charge 4+ hızlı şarj, 4000mAh kapasiteli bataryayı saymak mümkün.

Razer yeni modelini satın aldığı Nextbit firması ile tasarladığı için dış görünüşün Robin akıllı telefonuna oldukça benzeyeceği belirtiliyor. Zaten sızıntı görsellerde de benzerlikler mevcuttu.

Bu noktada önemli olan Razer’ın farklı olarak neler sunacağı. Bir oyun bileşenleri üreticisi olarak herkesin beklentisi mobil oyunculuk tarafında öne çıkacak bir akıllı telefon modeli. Razer’ın şimdilik bu konudaki niyeti bilinmiyor. Akıllı telefon pazarına standart bir giriş yaparak mağazalardaki oyunları işaret edebilir veya geliştiricilerle anlaşmalar yaparak telefonda daha kaliteli yansıtılacak versiyonlar getirebilir. Tüm bunlar yarın belli olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4152 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, razer phone ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim