Anlık Bildirim

Razer'ın akıllı telefonu çift kamerasıyla görüntülendi!

Şimdi de Razer'ın oyunculara yönelik hazırladığı telefonunun tasarımı sızdırıldı. Çift kameraya yer verilen telefonla ilgili detaylar için sizleri haberimize davet ediyoruz.
Daha önce yapmış olduğumuz haberde Razer'ın 1 Kasım'da yeni bir akıllı telefon tanıtacağını duyurmuştuk. Son olarak da cihazın teknik detayları hakkında sizleri bilgilendirmiştik.
GFXBench adlı internet sitesinde bulunan test sonuçları bize, 'Razer Phone' adı verilen cihazın 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde, 5.7 inç boyutunda ve 16:9 ekran oranıyla geleceğini söylemişti. Cihazın işlemci tarafında ise şu an Qualcomm'un piyasadaki en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 835'e yer verileceğini görmüştük. Telefonun grafik kısmı ise Qualcomm Adreno 540 ile destekleniyor. Sızdırılan bilgiler, telefonun 8GB sistem belleğine ve 64 GB depolama kapasitesine sahip olacağını gösteriyor ancak bugüne kadar telefonun tasarımıyla ilgili bir sızıntı görememiştik.
Razer'ın akıllı telefonu çift kamerasıyla görüntülendi!
 
Techbyte, Razer'ın 1 Kasım'da tanıtacağı akıllı telefonunun bir görüntüsünü yayınladı. Telefonun arka kısmının gösterildiği görsel sayesinde cihazın tasarımı hakkında bilgi edinebiliyoruz. Sony'nin OmniBalance tasarım dilini yansıtan cihaz, keskin köşeleriyle dikkat çekiyor. 
Techbyte'ın paylaştığı görsele göre cihaz, çift arka kamerayla geliyor ancak ikincil kameranın ne amaçla kullanıldığına dair bir bilgi bulunmuyor. İkincil kamera için önümüzde iki seçenek var: ikincil lens ya LG G6'daki gibi geniş açılı fotoğraflar çekmemize olanak sağlayacak ya da Galaxy Note 8'deki gibi fotoğraflara Bokeh efekti vermemize imkan sağlayacak.
Bakalım, Razer 1 Kasım'da nasıl bir cihazla karşımıza çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim