Anlık Bildirim

Rüya telefon Xiaomi Mi MIX, Çin dışındaki diğer ülkelere geliyor

Xiaomi'nin muazzam ekran-gövde oranına sahip akıllı telefonu Mi MIX şu ana kadar sadece Çin'de satılıyordu. Çin dışına çıkacak amiral gemisi artık diğer ülkelerde de satın alınabilecek.
Xiaomi geçtiğimiz yılın Ekim ayında, Pekin'de düzenlediği bir etkinlikle Mi MIX akıllı telefonunu tanıtmıştı ancak şimdiye kadar sadece Çin'de satın alınabiliyordu. Şirket Mi MIX'i Mart ayında Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaklaşık 816.50 dolar fiyatla satmaya başlayacak.
Xiaomi aynı zamanda resmi web sitesi aracılığıyla akıllı telefonun "yakında" MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde de satın alınabileceğini onayladı. Bölgedeki ülkeler yakında Mi MIX'e kavuşacaklar ancak telefonun Avrupa ve ABD gibi daha büyük pazarlara sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Xiaomi Mi MIX, kenarsız ekranı ve %91.3'lük ekran-gövde oranıyla oldukça çekici bir tasarıma sahip.

Mi MIX II %93 ekran-gövde oranına sahip olabilir

Xiaomi, kısa bir süre önce Mi MIX'in daha cazip ekran-gövde oranına sahip halefi üzerinde çalışmaya başladığını açıklamıştı. Şirketin yeni akıllı telefonda çok büyük ekran ve küçük çerçevelere doğru ilerleyerek orijinal ve çığır açıcı bir tasarıma imza atmaya çalıştığı bildiriliyor.
Orijinal Xiaomi Mi MIX seramik gövdeye ve kullanıcıların çağrıları dinleyebilmeleri için camın altına yerleştirilmiş titreşim yayan bir hoparlöre sahip. Akıllı telefon, 128GB dahili belleğin yanı sıra 4GB RAM ve 2.35GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 821 yonga setiyle donatılmış durumda.
Xiaomi Mi MIX'in Pro varyantında 6GB RAM ve 256GB dahili bellek var. Telefon, Quick Charge 3.0 desteğiyle birlikte 4,400mAh pilden güç alıyor. Cihaz PDAF desteği, f/2.2 diyafram açıklığı ve çift LED'li 16MP'lik bir kamera ile birlikte geliyor. Ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve 5MP'lik bir ön kamerası var. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan Mi MIX, 1080x2040 çözünürlüğe sahip 6,4 inç ekranıyla dikkat çekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9718 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim