Anlık Bildirim

Sağlamlıkları ile bilinen CAT ve Land Rover telefonların güvenliğini BlackBerry sağlayacak

BlackBerry, sağlamlıkları ile tanına CAT ve Land Rover telefonların güvenliğini sağlamak için Bullitt Group ile lisans anlaşması imzalandığını duyurdu. Gelişmenin tüm detayları haberimizde.
Kanada merkezli telekominikasyon şirketi BlackBerry, dün yaptığı açıklamada İngiliz akıllı telefon üreticisi Bullitt Group ile lisans anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşmaya göre BlackBerry, sağlamlığı ile bilinen CAT ve Land Rover telefonların güvenliğinden sorumlu olacak.

CAT ve Land Rover telefonlar "BlackBerry Secure" ile korunacak

BlackBerry, CAT ve Land Rover marka akıllı telefonların yakın bir zamanda "BlackBerry Secure" sertifikası alacağını açıkladı. Şirket, siber güvenlik teknolojisini bu cihazların gelecek sürümlerine ekleyerek, onları her türlü saldırıya karşı güvenli bir hale getireceğini duyurdu. BlackBerry Secure teknolojisi, cihaz kullanıcılarının gizliliğini korurken, saldırganların akıllı telefonlarda bulunan güvenlik açıklarını kullanmasının önüne geçiyor.
Bullitt Group'un oldukça dayanıklı olan bu telefonları Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Kuzey ve Latin Amerika'daki 100'den fazla ülkede satılıyor. Konuyla ilgili olarak BlackBerry'nin yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Bu yeni anlaşma, BlackBerry Secure teknolojimizi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere Bullitt Group'un ürünlerinin satıldığı 100'den fazla pazarda genişletmemize olanak sağlayacak. Şirketin çiftçiler, inşaat işçileri ve maceraperestler için dayanıklı olarak ürettiği bu cihazlar, artık yazılım olarak da oldukça dayanıklı olacak."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim