Anlık Bildirim

Samsung, 5 inç ekrana sahip bir Galaxy S10 varyantı çıkarabilir

Güney Kore kaynaklı yeni bir rapor Samsung'un 5 inç ekrana sahip bir Galaxy S10 varyantı çıkarabileceğini gösteriyor. Amiral gemisinin 6.44 inç kavisli ekrana sahip bir modeli de olacak.
Geçtiğimiz günlerde, Galaxy S10'un üç farklı varyantla gelecek ilk Samsung amiral gemisi olacağı bildirilmişti. Şirketin bu yönde bir karar aldığı ve üçüncü varyantta üçlü kamera sistemine yer vereceği söyleniyor. Ayrıca varyantlardan birinin Galaxy S10 ve Galaxy S10+ gibi kavisli değil de düz ekranlı giriş seviyesi bir model olacağı iddia edildi. Yeni bir rapor bu varyantın 5 inç ekrana sahip olabileceğini ortaya koyuyor.
Samsung son birkaç yıldır 5.0 inç ekranlı amiral gemisi telefon çıkarmıyor ancak Güney Kore kaynaklı yeni iddialar, giriş seviyesi Galaxy S10 modelinin 5.0 inç boyutunda bir ekranla gelebileceğini ortaya koymuş durumda. Bu modelin diğerleriyle aynı teknik özelliklere sahip olup olmayacağı belli değil ancak raporda tek arka kamera ile donatılacağı belirtilmiş. Diğer iki modelde ise çift kamera ve üçlü kamera sistemi olacak.

Galaxy S serisindeki en büyük ekranlı telefon geliyor

Üçlü kamera sistemine sahip modelin 6.44 inçlik kavisli ekran ile geleceği söyleniyor. Söz konusu iddia doğruysa Samsung'un Galaxy S serisindeki en büyük ekranlı model olacak. Aynı zamanda şirketin üç arka kameralı ilk akıllı telefonu olacağını da belirtelim. Galaxy S10 ile ilgili önümüzde uzun bir zaman var ve akıllı telefon hakkında daha birçok söylenti duyacağız. Hangilerinin gerçeğe dönüşeceğini ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5003 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim