Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A5 ve Galaxy A7 (2018) modellerinin görüntüleri sızdı

Samsung tarafından önümüzdeki yılın başlarında tanılması beklenen 2018 model Galaxy A serisine ait render görüntüler yayınlandı. İşte yeni Galaxy A5 ve Galaxy A7 modelleri...
Samsung normalde Galaxy A serisi telefonlarını yeni yılın başında tanıtır ve bu geleneğini 2018 yılında da sürdürmesi bekleniyor. Galaxy A (2018) serisiyle ilgili bazı söylentiler ve raporlar zaten ortaya çıkmıştı. Bugün ise yaklaşmakta olan iki modelin render'ları internete sızmış durumda. Yayınlanan görüntüler bize Samsung'un orta sınıf akıllı telefonlarının nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.
Daha önceki haberler Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) modellerinin Sonsuz Ekran (Infinity Display) teknolojisiyle geleceğini ortaya koymuştu. Galaxy A7'nin (2018) 6 inçlik bir ekrana sahip olduğu söylenirken, Galaxy A5'in (2018) 5.5 inç Full HD bir ekranla geleceği bildiriliyor. Her iki telefonda da metal ve cam tasarımın yanı sıra çift ön kamera olacak.
2018 model Galaxy A serisinde Bixby'nin de yer almasını bekliyorduk ancak yayınlanan özel render'larda Bixby butonunun olmadığını görüyoruz. İki olasılık var; ya bu render görüntülerde buton yok yada Samsung dijital asistan deneyimini amiral gemisi dışındaki cihazlara henüz getirmeyi düşünmüyor. Ayrıca yeni seriye suya ve toza dayanıklılık, parmak izi sensörü, Samsung Pay, USB Type-C portu ve Always On Display (Daima Açık Ekran) gibi mevcut A serisi cihazlarla birlikte sunulan özellikler de dahil edilecek.
Samsung'un önümüzdeki yılın başlarında yeni Galaxy A (2018) akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6640 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim