Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Core modelini resmi olarak tanıttı

Samsung, Galaxy Core modelini resmi olarak tanıttı

Samsung'un alt seviye akıllı telefon modellerine yaptığı eklemeler tüm hızıyla devam ediyor. Firma yine bir orta-alt seviyeye hitap edecek olan Galaxy Core adlı akıllı telefon modelini tanıttı.

Galaxy Core modelinde 4.3 inçlik 480 x 800 piksel çözünürlükte TFT LCD ekrana yer veriliyor. 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci 1GB RAM ile destekleniyor. 8GB depolama kapasitesi microSD kartlarla artırılabiliyor.

5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 480p video kaydı, Android 4.1 işletim sistemi, opsiyonel çift SIM desteği, WiFi, Bluetooth, GPS, 1800mAh batarya, 8.95mm kalınlık, 124gr ağırlık şeklinde diğer özellikleri mevcut.

Yazılım tarafında ise TouchWiz Nature arayüzü, Akıllı Bekleme, S Voice, Akıllı Arama, hareketlerle telefonu sessize alma veya sayfayı tazeleme gibi özellikler yer alıyor.

Galaxy Core ilk olarak Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulacak. Çift SIM destekli versiyon bu ay piyasaya çıkacakken, tek SIM kartlı versiyon ise Temmuz ayını bekleyecek. Fiyat konusunda bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4645 kez okundu.
32 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim