Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J6+ detaylanıyor

Orta alt seviyeye tatmin edici bir donanım sunmayı hedefleyen Samsung Galaxy J6+ modeli bazı yazılım kodlarında ortaya çıktı. Samsung Galaxy J6+ özellikleri haberimizde.

Son bir iki aydır alt seviye pazarda oldukça hareketli olan Samsung yeni bir modelin daha hazırlığı içerisinde. Galaxy J6 Plus adındaki yeni model giriş seviyesine yakın bir donanım barındırıyor.

Samsung Galaxy J6+ özellikleri

Samsung son dönemde Galaxy J6, Galaxy J8, Galaxy On6, Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerini tüketici ile buluşturdu. Her segmente hitap eden bu modellerin yanına Galaxy J6 Plus da eklenecek.

5.6 inç boyutunda 1480 x 720 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelecek olan telefona 14nm sürecindeki 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 450 yonga seti eşlik ediyor.

4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenmesi beklenen modelin 4300mAh kapasiteli bir bataryası olacağı ifade ediliyor. Ne var ki aynı boyutta Galaxy On6 modelinin 3000mAh kapasiteli bir bataryası vardı. Bu bakımdan iddia biraz abartı gibi duruyor.

Galaxy J6 Plus modelinin sonbahar döneminde resmiyet kazanması bekleniyor. Asya kıtasında telefonun Galaxy On6+ olarak çıkacağı ifade ediliyor zira genelde Galaxy On ve Galaxy J serileri birbirini temel alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim