Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10, 6.66 inçlik bir ekranla gelebilir

Samsung, Note 9'u birkaç ay önce piyasaya sürmesine rağmen, Note 10 sızıntıları çıkmaya başladı bile. Yayınlanan bir rapor akıllı telefonun 6.66 inçlik bir ekranla geleceğini iddia ediyor.
Koreli haber kaynaklarına göre gelecek yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Note 10, şimdiye kadarki en büyük boyut olan 6,66 inç panel ile donatılacak. Anlaşılan o ki Samsung ve Apple önümüzdeki yıl sonbaharda piyasaya sürecekleri akıllı telefonlarda büyük ekran rekabetine girecekler.

Galaxy Note 10 ismi de değişebilir

Galaxy Note 9'un 6.4 inç ekran boyutu ve en boy oranının aynı kaldığını varsayarsak, Samsung yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 10 modelinde 6.6 inçlik ekranla yaklaşık olarak %8 daha fazla yüzey alanı sunacak. Ekran olarak karşılaştırıldığında iPhone Xs Max, en boy oranı ve çentik nedeniyle 6.5 inçlik bir ekrana sahip olmasına rağmen yüzey alanı Note 9'dan daha küçük.
Samsung'un, Da Vinci kod adıyla geliştirdiği Galaxy Note 10'un, önümzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S10'ların isimlendirme şeması değiştirilebileceği için isim değişikliğine uğrama ihtimali olduğu da belirtiliyor. Bakalım gittikçe büyüyen bu ekran boyutu savaşları nereye kadar sürecek hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6006 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim