Anlık Bildirim


Samsung’un sansasyonel cihazı Galaxy Note 7, yeniden gündemde. Cihazın yeniden satışa sunulacağı ile ilgili olarak dile gelen onlarca söylentinin ardından sonunda Samsung tarafından resmi bir açıklama geldi. Samsung Galaxy Note 7 yeniden piyasaya çıkıyor!

Bununla ilgili olarak üç aşamalı bir program uygulayacaklarını aktaran Samsung, cihazları tekrar satacak. Üç aşamalı programın ilk ayağını sorunlarından arındırılmış 3 milyona yakın Note 7 modelinin yeniden satılması oluşturuyor. Güvenliğinden emin olunmuş cihazları Samsung, istenen bölgelerde yeniden satacak veya kiralık telefon olarak değerlendirilecek.

Tabi hükumetlerin refurbished cihazlara bakışı bazı durumlarda çok katı olabiliyor. Ülkemizde veya diğer bazı gelişmiş ülkelerde bu cihazların satışına izin verilmemesi gibi bir senaryo da gerçek olabilir.

Samsung’un geri kazanım hamlesinin ikinci ayağında ise üretilmiş cihazların kullanılabilir parçalarının yeniden değerlendirilmesi yer alıyor. Son aşama ise cihazların çevre dostu bir şekilde parçalarına ayrılıp imha edilmesi olarak ifade edilmiş. Bu aşamada altın, nikel, gümüş gibi değerli materyaller ayrıştırılacak ve yeniden kullanılmak üzere işlenecek.

Bununla ilgili gerçekleştirdiğimiz canlı yayın tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14136 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim