Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7′nin gizem dolu ilk reklamı yayınlandı

Samsung'un birkaç gün sonra resmi olarak tanıtacağı Galaxy Note 7'nin yeni reklamı yayınlandı. Cihaz hakkında bazı ipuçları içeren videoda su geçirmez özelliği bir adım öne çıkıyor.
Galaxy Note serisinin merakla beklenen yeni üyesi Galaxy Note 7'nin tanıtımına çok kısa bir süre kala cihaza dair yeni televizyon reklamı yayınlandı. Teknoloji devinin Güney Kore ofisi tarafından YouTube’da paylaşılan 30 saniyelik videoda gizemin bozulmaması adına görüntülerin özenle hazırlanmış olması dikkatlerden kaçmıyor. Zira reklamda cihazı tam anlamıyla görebilmek ne yazık ki mümkün değil.
Reklamın ilk bölümünde Galaxy Note 7'nin parmak izi okuyucusu ve desenle telefon kilidi açma özelliklerinin üzerinde duruluyor. Ardından elindeki ampul ile fotoğraf çekmeye çalışan kişinin bu hali cihazın gelişmiş bir ön kameraya sahip olacağı ve düşük ışıkta dahi kaliteli çekimler yapabileceği şeklinde yorumlanıyor. Ayrıca kitap sayfaları içerisinde bazı cümleler işaretlenirken dilimizde "iki kez" anlamına gelen İngilizce "twice" kelimesinin yuvarlak içine alındığı fark ediliyor.

Galaxy Note 7 su geçirmez olacak

Reklamın ilerleyen saniyelerinde çoğumuzun evlerine giren eski kadranlı telefonların suyun içine atılması gösteriliyor. Bu da Galaxy Note 7'nin Galaxy Note serisinde suya dayanıklı ilk cihaz olacağı şeklinde algılanıyor. İddialara göre telefonun suyun 1.5 metre aşağısında yaklaşık 30 dakika boyunca çalışabileceği belirtiliyor.
Son bölümde ise Samsung’un yeni cihazın isminde Galaxy Note 6 yerine Galaxy Note 7'yi tercih etmesine atıfta bulunularak 0-5 arası sayıların ışıkları yanıyor ve 5'ten sonra soru işareti beliriyor. Devamında deftere "Hayır" anlamına gelen "No" kelimesini yazılıyor ve hemen ardından "Note" kelimesine tamamlanıyor. İris tarayıcısı gibi gelişmiş donanım özellikleriyle gelmesi beklenen Galaxy Note 7'nin tüm detayları için resmi tanıtımın yapılacağı 2 Ağustos tarihini beklememiz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim