Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 7′nin tekrar satışa sunulacağı iddialarına cevap verdi

Dün basında yer alan "Galaxy Note 7 yeniden satışa sunuluyor." başlıklı haberler üzerine bir açıklama yayınlayan Samsung, hayal kırıklığı yaratan cihazın geleceği hakkında net ifadeler kullandı.
Samsung, Galaxy Note 7′nin tekrar satışa sunulacağı iddialarına cevap verdi
 
Geçtiğimiz sene büyük umutlarla piyasaya sürülen Galaxy Note 7'nin batarya ünitesinde meydana gelen problem nedeniyle cihazların peşi sıra patlaması, Samsung'u adeta global çaplı bir krizin içerisine sürükledi. Milyonlarca dolar zararın yanı sıra daha önemlisi marka imajını önemli ölçüde zedeleyen üretici, sadık kullanıcıları sayesinde kötü gidişatı bir nebze olsun dizginlemeyi başardı.

Hatırlayacağınız gibi dün Korea Economic Daily gazetesinde yayınlanan habere göre Galaxy Note 7'lerin yenilenerek tekrar satışa sunulacağı dile getirildi. Mevcut 3.500 mAh pillerin yerine 3.000 mAh ve 3.200 mAh bataryalara sahip olacağı söylenen cihazların ilk etapta sadece Hindistan ve Vietnam’da piyasaya sürüleceği iddia edilmişti.

Samsung Hindistan ise yayınladığı açıklama ile Galaxy Note 7'nin tekrar satışa sunulması gibi bir durumun söz konusu olmadığını duyurdu. Uluslararası basında yer alan haberleri kesin bir ifadeyle yalanlayan Hindistan ekibinin sadece kendi bölgeleri için net şekilde konuştuğu, Vietnam ve diğer ülkeler konusunda henüz bilgisinin olmadığı belirtiliyor. Uzmanlar ise iddiaların yalanlanmasıyla akıllı telefonun herhangi bir şekilde geri dönmesinin çok mümkün olmadığı görüşünde. Diğer taraftan deyim yerindeyse "adı çıkan" Galaxy Note 7 isminin tekrar kullanılması pazarlama stratejisi açısından doğru bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim