Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 daha yenilikçi olacak

Akıllı telefon pazarına çeşitli nedenlerle bir yıl ara vermek zorunda kalan Galaxy Note serisi, bomba gibi bir dönüşe hazırlanıyor. Firma çok daha güvenli ve yenilikçi bir model üzerinde çalışıyor.

Samsung’un Galaxy serisinde ilk kez bir model atlanıp sonraki modele geçme zorunluluğu oluştu. Galaxy Note 7 modelinin yaşadığı büyük problemler pazardan çekilmesine sebep oldu ve geçen yıl ki yeri boş kaldı. Samsung yerini Galaxy S7 serisi ile yerini doldurmaya çalışsa da Note serisi her zaman ayrı bir öneme sahip. Bu bakımdan Galaxy Note 8 ile yeri doldurulabilecek.

Daha Yenilikçi

Samsung Mobile patronu D.J. Koh, geçmişte yaşadıklarından ders aldıklarını, bu bakımdan çok daha güvenli ve çok daha yenilikçi bir Galaxy Note 8 modeli ile tüketicilerin karşısına çıkacaklarını açıkladı.

Galaxy Note 7 hali hazırda döneminin en iyi telefonu durumundaydı. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle tarihin tozlu raflarına gömüldü. Galaxy Note 8 modeli muhtemelen çok daha iyi bir donanım ve yeniliklerle gelecektir.

Galaxy Note 7 probleminden sonra Samsung’un artık Note serisini tamamen iptal edeceği sık sık gündeme gelmişti. Firma ise Galaxy Note 8 adını devamlı gündeme getirerek bu iddiaları boşa çıkarmaya çalışıyor. Son açıklama ile birlikte artık bu yıl Galaxy amiral gemi serisinin herhangi bir sekteye uğramayacağı anlaşılmış oldu.

Galaxy Note 8 modeli herhangi bir değişiklik olmazsa IFA 2017 fuarında tanıtılacak zira Galaxy S8 modeli biraz daha geç piyasaya çıkıyor. Bu bakımdan firma araya biraz daha zaman koyacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6095 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim