Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 ön siparişleri memnuniyet verici

Samsung Galaxy Note 8 başarılı bir ön sipariş süreci geçiriyor. Güney Kore ve ABD’de geçmiş yıllara göre çok daha iyi rakamlar söz konusu. Firma da beklentileri yükseltmeye başladı.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 ön siparişlere açıldı ve kısa bir süre sonra da dağıtıma başlayacak. Gelen ilk bilgiler amiral gemisine olan tüketici ilgisinin beklenenden yüksek olduğunu gösteriyor.

Rekor kırdı

Firma ABD’deki ön sipariş rakamlarına yönelik bir açıklamada bulundu. Buna göre Galaxy Note 8 önceki Note amiral gemi modellerinden çok daha iyi bir ön sipariş rakamı yakaladı. Hatta bu konuda rekor kırıldığı ifade ediliyor.

Güney Kore’de de ön sipariş rakamları firmanın tahmin ettiğinden de yüksek gelmişti. Şimdiye kadar en pahalı amiral gemisi konumundaki Galaxy Note 8 modelinin gördüğü ilgi beklentileri de arttırıyor. Samsung’un ilk ay 700 bin civarında bir rakam beklediği ifade ediliyor.

Fiyat çizgisi 900$ seviyesine çıkan Galaxy Note 8 firmanın kar marjını da arttırıyor. Yıl sonuna kadar başarılı satışlar devam ederse Samsung’un dördüncü çeyrek faaliyet karı yeni bir rekora imza atabilir. Hali hazırda 12.5 milyar dolar faaliyet karı ile rekor kırmış durumda. Bu meblağa mobil bölüm fazla katkı yapamamıştı ancak Galaxy Note 8 ile durum değişebilir.

Ülkemizde de 5000TL ön sipariş rakamı açıklanan Galaxy Note 8 modelinde 6.3 inçlik 1440 x 2960 çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB LPDDR4X RAM, 3300mAh kapasiteli batarya, kablosuz şarj, çift arka kamera ve optik yakınlaştırma desteği, 64GB/128GB depolama kapasitesi gibi özellikler yer alıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3413 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim