Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 resmi paylaşımları başladı

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’in öne çıkan özelliklerini tanıtmaya başladı. Paylaşılan ilk videolarda arka kameranın optik yakınlaştırma yeteneği ve S-Pen teknolojisi var.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’i tanıtmasına bir haftadan daha kısa bir süre kalırken resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. İlk iki paylaşım modelin iki önemli özelliğini gözler önüne seriyor.

İddialı özellikler

İlk paylaşım arka kameranın optik yakınlaştırma özelliğine vurgu yapıyor. 13MP çözünürlüğünde çift kamera kombinasyonuna sahip olan cihazın 2x optik yakınlaştırma yapacağı ve yazılım desteği ile 10x seviyesine çıkacağı daha önce gündeme gelmişti.

İkinci video ise S-Pen üzerine yoğunlaşıyor. Galaxy Note serisinin sembol aracı olan S-Pen bugüne kadar hep geliştirildi ve hep daha iyisi ile karşımıza çıktı. Videoda da hassas çizimler dikkat çekiyor. S-Pen teknolojisinde imzası olan Wacom’un 8192 hassasiyet seviyesinde tabletleri mevcut. Bu bakımdan çok daha hassas bir S-Pen kalem şaşırtıcı olmayacaktır.

Özellikle iPhone 8 ile kapışması beklenen Galaxy Note 8 modeline Samsung da ayrı bir önem veriyor. Genelde Galaxy S serisinde görülen özellikler aynı yıl Galaxy Note serisine gelirdi. Bu kez Galaxy Note 8 tek başına çift kamera avantajını kapmış durumda.

6.3 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran barındıracak modelde Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, çift arka kamera, 3300mAh kapasiteli batarya, Iris tarayıcı gibi özellikler olması bekleniyor. 23 Ağustos’ta tanıtılacak olan model 15 Eylül itibariyle de satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20325 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim