Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 şeması sızdırıldı

Samsung’un yılın ikinci yarısında piyasaya süreceği amiral gemi modeli Galaxy Note 8 ile ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı. Yeni modelin tasarımı oldukça tanıdık.

Teknoloji dünyası Samsung’un gelecek hafta yapacağı Galaxy S8 lansmanına odaklanmışken Galaxy Note 8 ile ilgili bilgiler de sızmaya başladı. İlk kez sızdırılan tasarım şeması dış görünüş ile ilgili önemli detaylar veriyor.

Tasarım tanıdık

Tasarım şemasına göre Galaxy S8 ile başlayan yeni tasarım anlayışı bundan sonraki amiral gemilerinde de belirleyici olacak. İki kenardan kavisli ekran, alt ve üst kısımda çok ince çerçeveler ile veda edilen Home butonu çerçevesiz bir ekran görüntüsü veriyor. Samsung buna Infinity Display adını veriyor.

Kaynaklar yeni model ile ilgili bazı bilgiler de veriyor. Amiral gemi tarafında Samsung ilk kez Galaxy S8 ile 6 inç seviyesini aşmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 8 ile bu çizgi biraz daha yükselecek zira modelin ekran boyutu 6.4 inç seviyesinde.

Samsung’un Galaxy Note 8 modelinde çözünürlük konusunda da önemli bir adım atacağı iddia ediliyor. Mevcut 2K olan çözünürlük 4K seviyesine yükseltiliyor. Hatta 18.5:9 görüntü oranı ile 4428x2160 gibi bir ölçü olabileceği de iddia ediliyor. Samsung bu çözünürlüğü UHD+ veya 4K+ şeklinde isimlendirecek.

Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga setinin yanında 6GB LPDDR4 RAM ve 256GB’a kadar depolama kapasitesi mevcut. Elbette bu kadar değişim fiyata da yansıyor. Galaxy Note 8 fiyat seviyesi Galaxy S8’den de yüksek olacak.

Galaxy Note 7 modelinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Galaxy S8 modelinin öneminin arttığı sıklıkla gündeme geliyor. Aslında önemi artan asıl model Galaxy Note 8 zira S-Pen kalemi için Galaxy Note 7 alan veya almayı planlayan kullanıcılar bu yeni modeli dört gözle bekliyor. Ayrıca Samsung geçen yıl ki batarya problemini esas olarak Galaxy Note 8 ile unutturabilecek gibi görünüyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12668 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim