Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 8'deki pil sorununu kabul etti

Galaxy Note serisindeki pil sorunları Samsung'u sıkıntıya sokmaya devam ediyor. Bazı Note 8'lerin pili tamamen boşaldıktan sonra şarj olmamaya ve açılmamaya başladı.
Samsung'un Galaxy Note serisi pil sıkıntılarıyla boğuşmaya devam ediyor ve maalesef Galaxy Note 8 modelinde de bazı sorunlar var. İyi haber ise pillerin patlama ya da alev alma gibi olaylara yol açmaması.
Galaxy Note 8 modelindeki sorun, pil tamamen boşaldıktan sonra telefonun bir daha şarj olmaması. Dolayısıyla pili biten cihazlar bir daha açılamıyor. Şarj kablosunu değiştirme, gece boyunca şarjda bırakma veya başka herhangi bir yöntemin işe yaramadığını belirtelim. Görünüşe bakılırsa aynı sorunu yaşayan birkaç Galaxy S8+ kullanıcısı da var.

Samsung sorunu kabul etti

Problem çoğunlukla ABD'de satılan Snapdragon yonga setiyle güçlendirilmiş varyantlarda görülüyor. Bu açıdan bakıldığında Galaxy Note 8 pil sorunu Snapdragon destekli modellerle sınırlı olabilir. Samsung, yaptığı bir açıklamayla sorunu kabul etti ve şirket şu anda bir düzeltme üzerine çalışıyor.
Şimdilik konuyla ilgili başka hiçbir ayrıntı yok. Güney Koreli teknoloji devi sorunu çözene kadar Note 8 sahiplerinin yapılabilecek tek şey var. Geçici çözüm olarak akıllı telefonlarını pili tamamen bitmeden şarj edip kullanmaya devam etmek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13171 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, şarj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim