Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 için son dakika tasarım değişikliği

Oppo ve Vivo marka telefonların Note serisine kıyasla daha iyi bir tutuş hissiyatı sunduğunu gören Samsung Electronics Başkan Yardımcısı, Galaxy Note 9'un tasarımında değişiklik yapılmasını istedi.
Galaxy Note 9'un piyasaya sürülüş tarihi biraz sarkacak gibi görünüyor. Güney Kore kaynaklı yeni bir rapor, Samsung'un yapacağı son dakika tasarım değişikliklerinin lansman tarihinin ertelenmesiyle sonuçlanacağını öne sürdü. Amiral gemisi akıllı telefon planlanan tarihten iki hafta geç gelecek. Temmuz ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 9'un, Ağustos'ta ise satışa sunulacağı söyleniyordu.
Rapora göre Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Lee Jae-Yong, cihazın ekran camı kalınlığının 0.5 mm inceltilmesine yönelik bir tasarım değişikliği talimatı verdi. Çin'deki bir akıllı telefon mağazasını ziyaret eden deneyimli yöneticinin, Samsung Display'in OLED panellerini de kullanan bazı rakip akıllı telefon üreticilerinin cihazlarını inceledikten sonra bu kararı aldığı düşünülüyor.

Oppo ve Vivo'nun telefonlarını tutmak daha kolay

Oppo ve Vivo gibi markaların cihazlarının Galaxy Note serisine kıyasla daha iyi bir tutuş hissiyatı sunduğunu gören Jae-Yong, ekran camının inceltilmesi gerektiğini söylemiş. Şirketin başkan yardımcısının talebi doğrultusunda yapılacak tasarım değişikliği, lansman tarihinin ileri alınmasına neden olacak. Samsung'un yaklaşan akıllı telefonu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim