Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 siz alkollüyken Uber’i arayabilir

Firmalar akıllı cihazlarında performansın yanı sıra ilgi çekici özelliklerle de ön plana çıkmaya çalışıyor. Bunun son örneği de açığa çıkan yeni patent başvurusu oldu.
Samsung Galaxy Note 8’in duyurulmasına sayılı günler kala artık yavaş yavaş Note 9’a dair bilgiler gelmeye başladı. Firmanın yaptığı bir patent başvurusunda ortaya çıkan yeni özellik oldukça kullanışlı olabilir.Ayrıca özellik aslında teknolojik olarak çok büyük bir yenilik olmasa da faydalı bir özellik olarak telefonun üzerine dikkatleri çekmeyi başarabilir.

Alkollüyken trafiğe çıkmanızı engelleyebilir

Görsellerden anlaşıldığı üzere S-pen stylus kalemi üzerine yerleştirilen bir alkolmetre vasıtasıyla aldığınız alkol miktarını ölçebiliyorsunuz. Ayrıca normalde de eğer alkollüyseniz cihaz patronunuzu aramanızı engelleyebiliyor. Bununla birlikte otomatik olarak Uber veya Lyft gibi hizmetleri arayarak sizin alkollüyken araç sürmenizi engelleyecek.
Samsung Galaxy Note 9 siz alkollüyken Uber’i arayabilir

Bu açıdan gerek iş hayatınızı gerekse de hayatınızı kurtarabilecek potansiyele sahip olan patentin Note 9 modelinde kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz net değil, hatta bir patent olarak kalıp hiç bir cihazda yer almayabilir de. Yine de böylesi bir özelliğin çoğu kullanıcının ilgisini çekeceği aşikar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2985 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim