Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un kamerasına gece modu geldi

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Note 9 modeline gece modu geldi. Kamera yeteneklerini arttıran bu güncellemenin detayları haberimizde.
Teknoloji devi Samsung, Galaxy S9 ve S9+ modellerinin ardından, Galaxy Note 9 için de bir gece modu güncellemesi yayınladı. 704 MB. boyutunda olan bu güncelleme, cihaza yeni kamera yetenekleri kazandırdığı gibi, güvenlik iyileştirmeleri de sunuyor.

Aşamalı olarak dağıtılmaya başlandı 

Güncelleme sonrasında Galaxy Note 9 modellerinin kamerasının, düşük ışıkta daha iyi performans göstererek, ayrıntılı ve kumlanmanın en az olduğu fotoğraflar çekebileceği belirtiliyor. Bir başka yenilik ise kamera uygulamasına eklenen bir barkod tarayıcı olarak göze çarpıyor.
Güncelleme dosyasında Haziran güvenlik iyileştirmeleri de yer alırken, Samsung'un bu güncellemeyi sıralı bir şekilde ülkelere dağıttığını da belirtelim. Cihazınızın "Yazılım Güncellemesi" seçeneğini kullanarak bu güncellemenin cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer ulaşmadıysa bir süre daha beklemeniz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim