Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un render görselleri ve videosu sızdırıldı

Yayınlanan yeni render'lar Galaxy Note 9'un en azından tasarım açısından selefinden çok farklı olmayabileceğini gösteriyor. Ağustos'ta tanıtılması beklenen cihazla ilgili son bilgiler haberimizde.
Samsung Galaxy Note 9'un önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Amiral gemisinin render görselleri ve 360 derecelik bir videosu ortaya çıktı. Yeni sızıntılar sayesinde akıllı telefonu her açıdan görebilsek de maalesef teknik özellikleri konusunda bilgi sahibi olamıyoruz.
Yayınlanan render görsellere baktığımızda, Samsung'un Sonsuz Ekran tasarımıyla uyumlu, ince çerçevelerini koruyan ve çentiksiz bir telefon görüyoruz. Note 9, şarj için bir USB-C portu ile birlikte 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olacak gibi duruyor.
Cihazın arka tarafında çift kamera ve parmak izi tarayıcısı var. Ne yazık ki bu Güney Koreli şirketin Note 9 ile ekrana gömülü parmak izi sensörü sunmayacağı anlamına geliyor.

9 Ağustos'ta tanıtılabilir

Daha önceki söylentilerde akıllı telefonun 18.5:9 görüntü oranı sunan QHD+ çözünürlükte bir ekranla geleceği belirtilmişti. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor.
Son duyumlara göre Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde tanıtılabilir. Dolayısı ile söylentilerin ve sızdırılan görüntülerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını öğrenmek için çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Samsung Galaxy Note 9'un render görsellerine aşağıdaki galeri aracılığı ile göz atabilir, ayrıca cihazı her açıdan gösteren videoyu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5328 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim