Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un tasarımı ortaya çıktı

Yayınlanan yeni görsellere bakılırsa Galaxy Note 9 tasarım anlamında Galaxy Note 8 modelinden çok farklı olmayacak. Samsung'un tasarımdeğişikliğini önümüzdeki yıla sakladığı konuşuluyor.
Yaklaşan Samsung Galaxy Note 9'un tasarımının nasıl görüneceğine dair fikir veren yeni görseller ortaya çıktı. Söz konusu sızıntı, Gizmochina isimli internet sitesi tarafından ele geçirilen birkaç kılıfa dayanıyor. Yayınlanan görseller, tasarım ve görünüm açısından nasıl bir cihazla karşılaşacağımızı açığa çıkaracak şekilde akıllı telefonun hem ön hem de arka tarafını görmemizi sağlamış durumda.
İlk etapta göze çarpan en önemli şey kuşkusuz ki Galaxy Note 9'un geçen yılki Galaxy Note 8'e aşırı şekilde benzemesi. Bu aynı zamanda Samsung'un ürün tasarımında önemli bir değişiklik yapmadığını iddia eden önceki raporların gerçek olduğunu gösteriyor.
Akıllı telefonda minimum çerçeve ve daha uzun bir ekran göreceğiz. Aynı zamanda nispeten traşlanmış bir alt çerçeve ile geleceğini de söyleyebiliriz. Arka paneldeki çift kameranın konumu hemen hemen aynı kalırken parmak izi tarayıcısı kamera modülünün altına kaydırılmış. Daha önce kameranın sağ kısmında ve ulaşılması oldukça güç bir yerdeydi.

Samsung Galaxy Note 9'un beklenen özellikleri

Samsung'un önceki amiral gemilerinde gördüğümüz fiziksel Bixby butonu bu modelde de yerini alacak. Genel anlamda Galaxy Note 9'un donanımı yükseltilmiş bir Galaxy Note 8 olması bekleniyor. Raporda, Samsung'un Galaxy S amiral gemisi serisinin 10. yıldönümünü kutlayacağı için yeni tasarıma önümüzdeki yıl geçmeyi planladığı da dip not olarak belirtilmiş.
Galaxy Note 9'un Qualcomm Snapdragon 845 ve Exynos 9810 yonga seti ile güçlendirilmiş iki varyant olarak gelmesi bekleniyor. Akıllı telefon 6 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar depolama seçeneği sunabilir. Ayrıca 6.4 inç boyutunda Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor.
Bununla birlikte kamera sisteminde muhtemelen Samsung'un ilk kez Galaxy S9 ile sunduğu değişken diyafram modülü kullanılacak. Note 9 ile birlikte gelecek S Pen'in de Bluetooth özellikli olacağı için kalem olarak kullanılmaktan çok daha fazlasını yapabileceği gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6312 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim