Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10'daki Bixby tuşuna farklı görev atanabiliyor

Samsung'un son telefonlarında yer alan fiziksel Bixby tuşuna farklı bir işlev atamak mümkün değildi. Galaxy S10'da bu tuş başka uygulamaları etkinleştirmek için kullanılabiliyor.
Samsung en son çıkardığı telefonlarda, dijital asistan Bixby'yi başlatmaya yarayan bir fiziksel tuşa yer veriyor. Ancak birçok kullanıcı bu tuşa farklı görev atayamamaktan şikayetçi. Zira Güney Koreli şirketin sanal asistanı henüz rakiplerinin gerisinde ve çoğu kullanıcı Bixby'yi kullanmak istemiyor.
Başlangıçta bu tuşa farklı bir görev atamak mümkündü ancak daha sonra Samsung bunu engelledi. Ama bu konuda bazı iyi haberler var. The Verge internet sitesinin raporuna göre şirket Samsung Galaxy S10'u satın alan kullanıcılara bu ayrıcalığı sunuyor. Yani cihazı alanlar Bixby tuşunu başka uygulamaları etkinleştirmek için kullanabilecekler.

Bixby tuşu işe daha çok yarayacak

Örneğin Galaxy S10 sahipleri bu tuşa görev atayarak bir kez basınca Instagram veya Spotify gibi favori uygulamalarından birinin açılmasını sağlayabilecek. Bu durumda sanal asistan Bixby'yi etkinleştirmek için tuşa iki kez basılması gerekecek. Yani kısacası Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu satın alıp Bixby'yi kullanmayanlar için bu tuş bundan böyle atıl bir şekilde durmayacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim