Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5'in kamera kısmı görüntülendi

Samsung Galaxy S5'in kamera kısmı görüntülendi
Samsung tarafından resmi duyurusu yarın gerçekleştirilecek Galaxy S5, ucundan da olsa görüntülendi. Şirketin yeni akıllı saati Gear 2'nin incelemesi esnasında bir gazeteci tarafından çekilen görüntü, Galaxy S5'în arka üst kısmını da ortaya çıkardı. Genel görünüm anlamında radikal bir değişikliğin olmadığı anlaşılan telefon, iPhone 5S ile birlikte yeni bir akım haline gelen "altın rengi" kasa seçeneğini de kullanıcılara sunacak gibi görünüyor. 
Kamera lensininin de belli ettiği üzere, artık daha büyük bir kamera modülüne sahip olan Galaxy S5, ISOCELL teknolojisini kullanan 16MP veya 20MP çözünürlüğünde kamera ile gelecek ve bu kamera, sensördeki her bir pikselin diğerinden izole edildiği özel bir yöntemle geliştirildiği için düşük ışıkta yüksek fotoğraf başarımı sunabilecek. Aynı zamanda 4K video kaydına da olanak tanıyacak kamera, Galaxy S5'în en büyük güncellemelerinden biri olacak.
Donanım tarafında 5.24-inç çözünürlüğünde ekran, versiyona göre Full HD veya 2K çözünürlük desteği ile gelecek olan yeni telefon, yine versiyona göre Samsung'un yeni nesil Exynos ya da Qualcomm Snapdragon 800AC işlemcisine, 3GB RAM'e ve arttırılmış pil kapasitesine sahip olacak. Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanacak olan telefon ayrıca pek çok detayında revizyona gidilmiş güncelleştirilmiş TouchWIZ arayüzünü kullanacak. Galaxy S5 için gözümüz kulağımız İspanya'da olacak, detayları paylaşmaya devam edeceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18723 kez okundu.
116 kişi, toplam 128 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim