Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 için Android 8.0 güncellemesi yakında geliyor

3 yılı geride bırakan Samsung’un emektar amiral gemisi Galaxy S6, üçüncü büyük güncellemesini almak üzere. Android Oreo güncellemesinin başlayacağı ifade ediliyor.

Samsung’un Galaxy S serisinde önemli tasarım değişikliklerine imza attığı Galaxy S6 amiral gemisi için önemli bir haber var. 3 yılı geride bırakan emektar amiral gemisi Android Oreo güncellemesine kavuşuyor.

Galaxy S6 için Android Oreo güncellemesi ne zaman?

Samsung müşteri hizmetleri tarafından da doğrulanan bilgilere göre önümüzdeki ay içerisinde Galaxy S6 modeli Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayacak. Muhtemelen Galaxy S6 Edge serisi de aynı dönemlerde güncelleme alacaktır.

Samsung’un 3 yaşındaki amiral gemisine güncelleme vermesi kullanıcıları sevindirmiş durumda. Genelde firma amiral gemilerine en fazla 2 büyük güncelleme vermeyi tercih ediyordu. Firma açısından bu önemli bir adım olacak. Ayrıca Android ekosisteminde de 3 yıldan fazla güncelleme sunan üreticiler oldukça nadir bulunuyor.

Karar sadece Galaxy S6 serisine mi özel yoksa Samsung tarafında önemli bir strateji değişikliği mi oldu bilinmiyor. Eğer değişiklik olduysa bunda böyle amiral gemileri 3 büyük güncelleme almaya devam edecek diyebiliriz. Galaxy S6 serisi için her ne kadar Şubat ayı işaret edilse de güncelleme sonrasına sarkabilir zira henüz Galaxy S8 serisi güncelleme almaya başlamadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20371 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim