Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8, 29 Mart tarihinde resmen tanıtılıyor

Samsung’un büyük yatırım yaptığı yeni amiral gemi akıllı telefon serisi Galaxy S8, 29 Mart tarihi itibariyle tanıtılıyor. Samsung müjdeyi MWC 2017 fuarında verdi.

Samsung’un yeni tablet modellerini tanıttığı MWC 2017 etkinliğinde yeni amiral gemi serisi için de önemli bir duyuru vardı. Samsung yayınladığı kısa video ile Unpacked 2017 etkinliğinin tarihini resmiyete kavuşturdu.

Merakla bekleniyor

Daha önce de internete sızdırıldığı gibi Samsung’un yeni amiral gemi serisi 29 Mart 2017 tarihinde yapılacak etkinlik ile tanıtılacak. Cihazın zaten tasarımını az çok biliyoruz. Videodaki görsel de bu tasarıma işaret ediyor.

Samsung’un Galaxy S serisindeki en radikal değişime uğrayan Galaxy S8, ikonik Home butonundan vazgeçerek sanal menü tuşlarına yöneliyor. Bu sayede ekran çerçevesi agresif bir inceliğe bürünüyor. Kavisli kenarlar ile birlikte kullanıcılar çerçevesiz bir ekran tecrübesi yaşayacak.

Galaxy S8 modelinde 5.8, Galaxy S8 Plus modelinde ise 6.2 inçlik Super AMOLED ekran olması bekleniyor. Samsung’un 10nm sürecinde tasarladığı Exynos 8895 veya Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setinin güç verdiği seride 4GB LPDDR4 RAM yer alıyor. Sadece Çin’e özel 6GB RAM taşıyan bir versiyon da olacak.

Parmak izi okuyucusunu arka kısma taşıyan telefon UFS 2.1 standardı ile çok hızlı veri aktarımı sunuyor. 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 3250mAh ve 3750mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikeri saymak mümkün. Ayrıca harici ekrana özel bir masaüstü tarzı arayüz ile bağlanmanızı sağlayan DeX adında bir dock da opsiyonel olarak satılacak.

Samsung Galaxy S8 serisinin Nisan ayının ikinci yarısında piyasada olması bekleniyor. Galaxy S8 için 699 Avro civarı, Galaxy S8 Plus için ise 799 Avro civarı bir fiyat konuşuluyor. Detaylar Mart ayı sonunda belli olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11362 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim