Anlık Bildirim

Samsung’un dayanıklılık odaklı amiral gemisi varyantı olan Active modelleri yıllardır pazardaki yerini korumayı bildi. Galaxy S8 amiral gemisi ile birlikte bu yıl da bir Active versiyonu görebiliriz.

Ne yazık ki Active versiyonları sadece ABD’li AT&T operatörüne özgü olarak kaldı. Bu yüzden global çapta kendisine yer bulamadı. Buna rağmen Samsung bu ikonik serisini devam ettirmekten vazgeçmedi.

Askeri standartlarda

İddialara göre Galaxy S8 Active modeli için Samsung ve operatör tarafında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Cruiser kod adlı akıllı telefon suya ve toza dayanıklılık yanında darbelere karşı da MIL-STD-810G askeri standardı ile korunuyor.

Dayanıklılık odaklı olması Galaxy S8 Active modelinde bir ögeyi kısıtlıyor ki o da kavisli ekran. Kavisli ekran dayanıklılık odaklı akıllı telefonlarda bir dezavantaj durumunda. Bu bakımdan Samsung muhtemelen düz bir Super AMOLED ekran tercihi yapacak. Hatta düz ekranlı tek Galaxy S8 versiyonunun Active olacağını söyleyebilir. Bu açıdan da ilginç bir telefon olacak.

Bunun haricinde Galaxy S8 Active modeli donanım olarak orijinalinden farklı değil. Ekran 5.8 inç olarak kalırken batarya tarafında 4000mAh seviyelerini görebiliriz. Bu da onun bir günü çok rahat çıkarmasını sağlayacaktır.

Galaxy S7 Active modeli Haziran 2016 tarihinde tanıtılmıştı. Bu bakımdan Galaxy S8 Active modeli için de benzer tarih aralıkları ile karşılaşabiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim