Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 Plus'ın bataryası göründü

Samsung tarafından Mart ayı sonunda tanıtılacak Galaxy S8 Plus'ın 3.500mAh kapasiteli piline ait bir görüntü sızdırıldı. Fotoğraf pilin Kore'de üretildiğini ve Vietnam'da montajlandığını gösteriyor.
Görseli büyütmek için lütfen tıklayın
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'la ilgili her gün yeni görüntülerin sızdırılması artık sıradan hale geldi. Yaklaşan Galaxy S8, Galaxy Note 7 kabusundan sonra piyasaya sürülen ilk amiral gemisi olacağı için Samsung'un güvenilir ve güçlü bir cihaz sunma konusunda büyük bir baskı altına girmesine neden olmuş durumda.
SamMobile'a göre, sızdırılan son görüntü Galaxy S8 Plus'ın 3.500mAh kapasiteli bataryasını gösteriyor. Resimdeki pilin ABD'deki Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından onaylanan bileşenle de eşleştiğini görüyoruz. Galaxy S8'in kısa bir süre önce dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birinde FCC'ye eşdeğer olan Çin Zorunlu Sertifikasyon (CCC) onayı aldığını da belirtelim.

Pil Kore'de üretildi, Vietnam'da montajlandı

Sızdırılan görüntü, Galaxy S8 Plus'ın pilinin Kore'de imal edildiğini ve Vietnam'da Samsung SDI tarafından montajlandığını ortaya koyuyor. Ancak kimin tarafından üretildiği kesinlikle belirtilmiyor. Samsung'un yaklaşan amiral gemisi için birden fazla pil tedarikçisiyle çalıştığını biliyoruz. Şirket tüketici güvenliği konusunda en ufak bir sıkıntı yaşansın istemiyor.
Tedarikçiler arasında Samsung SDI, LG Chem ve Japonya'dan Murata Manufacturing Works yer alıyor. Yeni sızıntı ayrıca, telefonun içindeki pille ilgili bir önceki raporu da doğrulamış oldu. Pilin, rivayet edilen WQHD+ (2960 x 2400 piksel) çözünürlüğe sahip 6.2 inçlik ekranda nasıl performans göstereceği ise merak konusu.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir KGI analisti, Samsung'un Bixby sanal asistanı ile birlikte gelecek Galaxy S8 Plus'ın 8MP ön kameraya ve 12MP arka kameraya sahip olacağını söyledi. İki telefon da altın, parlak siyah, orkide, pembe vs. gibi çok sayıda renk seçeneği ile satışa sunulacak. Amiral gemisi 29 Mart'ta tanıtılırken, telefonların 21 Nisan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5697 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim