Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 duvar kağıtları burada

Samsung Galaxy S8 amiral gemi serisi satışa çıkmadan duvar kağıtlarına sahip olmak istiyorsanız güvenilir kaynaklar tarafından sızdırılan görsellere göz atabilirsiniz.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 henüz resmi olarak duyurulmadı ancak sızan bilgilerle serinin pek çok özelliği gün ışığına çıktı. Şimdi sırada yeni serinin duvar kağıtları var.

Daha sade  


Yeni serinin duvar kağıtları biraz daha sade hazırlanmış gözüküyor ve yarım bırakılmış 8 rakamı dikkat çekiyor. Bunlar haricinde dikkat çekici parlak unsurlara yer verilmemiş ancak mavi ve siyah temanın ağır bastığı görülüyor. Görseller 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğünü de ortaya çıkarıyor.

5.8 ve 6.2 inçlik iki farklı ekran boyutu sunacak olan seride 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlüğüne yer verilmesi bekleniyor. Modelin Snapdragon 835 yonga setli versiyonu ABD, Japonya ve Çin’de satılacak. Exynos 8895 yonga setli versiyon ise Avrupa ve diğer Asya ülkelerinde satışa sunulacak.

Standart olarak 4GB LPDDR4 RAM ile gelecek serinin sadece Çin ve Güney Kore versiyonları 6GB LPDDR4 RAM barındıracak. Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde, ön kısımda 8MP çözünürlüğünde kamera bulunan serinin batarya kapasitesi de 3000mAh ve 3500mAh şeklinde. Yeni seri 21 Nisan tarihinde satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11093 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim