Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 fiyatlarının düşmesi bekleniyor

Teknoloji devi Samsung'un yarın yapacağı Galaxy S9 tanıtımından sonra, Galaxy S8 modelinin fiyatlarında düşüş bekleniyor. Fiyatın ne kadar düşeceği ise haberimizde.
Koreli teknoloji şirketi Samsung, yarın Barcelona'da gerçekleştirilecek "Unpacked" etkinliğinde yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S9 modelinin tanıtımını yapacak. Hiç kuşku yok ki teknoloji meraklısı milyonlarca insan MWC 2018'de lansmanı yapılacak Samsung Galaxy S9'u bekliyor. Yarın yeni amiral gemisinin merakla beklenen tüm yönleri açığa çıkacağı için onu şimdilik bir köşeye bırakalım.

Samsung Galaxy S8'in fiyatı ne kadar düşecek?

Bu haberimiz daha çok Samsung Galaxy S8 alacak veya satacak olanları ilgilendiriyor. Galaxy S8 almayı planlıyorsanız beklemenizi veya elinizdeki Galaxy S8'i satmayı planlıyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz. Uzmanlar yeni amiral gemisi Galaxy S9'un tanıtımından sonra Galaxy S8'in fiyatında 100 sterlin (bugünün kuruyla 528 TL) düşüş yaşanabileceğini öngörüyor. Cihazın ikinci el fiyatlarında ise %20 oranında düşüş yaşanacak.
Envirofone Ticari Pazarlama Müdürü yaptığı açıklamada: "En yeni Samsung akıllı telefon piyasaya çıktıktan bir süre sonra, önceki modellerinin fiyatlarının çarpıcı şekilde düştüğünü görüyoruz. Bu durum Samsung Galaxy S8 için de geçerli olacak." şeklinde konuştu. Fiyat düşüşünün ülkemizdeki Galaxy S8 modellerine ne kadar oranda yansıyacağını ise önümüzdeki süreçte hep beraber göreceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17697 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, İndirim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim