Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 için Oreo güncellemesi Ocak sonuna kadar gelebilir

Samsung, Galaxy S8 serisi için beta test sürecinin sonuna yaklaştığı Android 8.0 Oreo güncellemesini Ocak ayı sonuna kadar yayınlayabilir. Konuyla ilgili son gelişmeler haberimizde.
Galaxy S8 ve S8+ modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi beta test aşamasında. Son olarak Beta 6 yayınlanmıştı ve bu da güncellemenin iyi ilerlediğini gösteriyor. Samsung henüz S8 için Android Oreo güncellemesinin ne zaman yayınlayacağını açıklamadı ancak bununla ilgili ipuçları gelmeye başlamış durumda.
Geçtiğimiz günlerde Samsung'un beta test cihazlarına gönderdiği açıklama, güncellemeyi Ocak ayı sonuna kadar hazır hale getirmeyi umduğunu ortaya koyuyor. Cihazlarda görüntülenen mesajda "Resmi S/W sürümünün Ocak ayı içerisinde dağıtılması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde bir ifade var. Elbette gerçekleşeceğine dair garanti yok ama en azından Samsung'un tüm çabalarının bu yönde olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Beta test süreci iyi ileriyor

Şirket ne kadar yayınlamak istese de bu beta testin nasıl gittiğine bağlı. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanması planlanıyorsa güncelleme iyi yolda demektir. Tabii ki kullanıcıların güncellemeyi operatör onayı ve yaşadıkları bölgeye bağlı olarak diğerlerinden daha erken veya daha geç alması da söz konusu olacak. Detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim