Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8+ modelinin logosu ortaya çıktı

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S8'in büyük ekranlı versiyonu olacağı düşünülen S8+ modeline ait logo sızdırıldı. Böylece Samsung'un "Edge" ismini bir kenara bıraktığı da onaylanmış oldu.
Samsung, 29 Mart'ta Galaxy S serisinden iki yeni akıllı telefon duyurmayı planlıyor. Ortaya çıkan bir logo, daha büyük varyantın Galaxy S8+ olarak adlandırılacağını ortaya koymuş durumda. Logo tanıdık isim Evan Blass tarafından sızdırıldı.
Standart Galaxy S8'in 5.8 inç, Galaxy S8+ modelinin ise 6.2 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Samsung, Galaxy S8'in düz bir varyantını piyasaya sürmeyecek ve tüketicilere yalnızca çift kenarı kavisli tasarıma sahip cihazlar sunacak gibi görünüyor.
Logo ayrıca, Samsung'un Galaxy S8'in önceki iki selefinde kullanılan "Edge" ismini rafa kaldırdığını da gösteriyor. Amiral gemisinin daha büyük modeli, "Galaxy Note 5" ile aynı gün tanıtılan Galaxy S6 edge+ modeliyle hatırladığımız "+" sembolüyle lanse edilecek.

Snapdragon 835 SoC ve Bixby

Galaxy S8+ modelinin ayrıca Galaxy S8'in 64GB belleğine kıyasla daha yüksek bir depolama alanıyla gelmesi bekleniyor. Cihaz muhtemelen 128GB dahili belleğe sahip olacak. Her iki telefonda da Snapdragon 835 yonga setini göreceğiz.
Samsung ayrıca, iki yeni telefonu iris tarayıcı ile donatırken S Pen'i ayrı bir aksesuar olarak sunacak. Ayrıca yeni yapay zeka asistanı Bixby'nin S Voice'a dayalı olacağını biliyoruz. Bixby 8 dilde destek sağlayacak ve nesneleri arka kamerayla tarayarak tanımaya yönelik bir özellik sunacak. Yeni dijital asistanın kendine ait bir fiziksel butonunun olduğu söyleniyor.
Galaxy S8 ve S8+ ayrıca arka parmak izi algılayıcısına sahip olacak ve cihazlarda serinin önceki telefonlarında bulunan ikonik fiziksel Home butonunu görmeyeceğiz. En son söylentilere göre Galaxy S8, 3.000mAh bataryayla donatılacak. S8+ modeli ise Note 7 ile aynı yani 3500mAh pille gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8864 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim